onsdag, mars 26, 2008
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Påskgodis
- Idag
- Webb-bageributik
- Tårta på tårta
- Äntligen en doprapport
- Ett mycket gott svart te
- 200 småkakor...
- Apropå te...
- Extrem Grill Makeover 4 - snabbrapport
- Inför doptebjudning
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
8 Comments:
Mysig pausbild.
Åh, Sorrento! Vinka till Don Alfonso från mig :)
Ja, det är mysigt i Sorrento.
Ska kanske förtydliga att jag inte är där nu, men kanske senare i år.
Och vad bra Anna, nu blev min vimsiga amningshjärna påmind om att jag ska besöka din blogg oftare.
Pausa på du ett tag.
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Tack Jessika!
Inom några dagar är jag nog här igen.
Jag blev nog lite upphetsad där. En av våra vänner var just på Don Alfonso förra veckan, jag är lite avundsjuk.
Du är så välkommen till min enkla blogg.
Och är det inte meningen att man ska dra nytta av sin vimsiga amningshjärna? "sorry, jag kan inte hantera två saker samtidigt, kom igen om ett halvår, just nu ger jag tusan i omvärlden" Det är inte så ofta man får den möjligheten till socialt accepterad egocentrism.
Jag vill så gärna besöka Don Alfonso. Ett år hyrde vi tom ett hus ett par 100 m ifrån utan att äta där, skandal.
Tack! Men så enkel är den väl inte. Blev tex mycket imponerad av typ Pekingankan du tillagat.
Ha ha, så har jag inte tänkt på det där med amningen, kanske ska passa på så länge det går.
Skicka en kommentar
<< Home