måndag, mars 17, 2008
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Äntligen en doprapport
- Ett mycket gott svart te
- 200 småkakor...
- Apropå te...
- Extrem Grill Makeover 4 - snabbrapport
- Inför doptebjudning
- Det man inte har i huvudet får man ha i benen
- Ät mig! och Mina fastras mat
- Taylors and Jones
- Dop ett
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
6 Comments:
Den tårtan hade jag inte tackat nej till!! Åkerbärsmousse låter som ljuv musik för en fd norrbottning ;)
Kram
Det var gott, men jag är just nu fundersam över om det verkligen var åkerbär, har jag missupfattat något, hört fel kanske?, åt den med en bökig bebis i knät mellan två amningar så jag kände inte heller efter på det sättet som jag brukar.
Hej igen Dubbelörnen, håller förresten med om att åkerbär är ljuv musik. Plockade ofta det som en bisyssla till blåbärs- och lingon-plockningen då jag växte upp.
Vilken färg! Superfin!
Fin Tårta Åkerbär år typ omöjligt att få tag på just nu, om det var det så är det någon som köpt mycket och sparat i frysen som jag gjort:-). Det var världelös skörd och valio köpte allt till att göra Yogurt helt sjukt.Ha en förträfflig påsk mvh Daniel
Tack för infon Daniel! Det måste blivit fel i kommunikationen någonstans.
Bästa påsken önskar jag även dig!
Skicka en kommentar
<< Home