torsdag, oktober 16, 2008
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Vad brukar ni göra med lamminälvorna?
- Matematik
- Holmenpromenad
- Från dumhuvud till expert på 13 år
- Aftonbladet köper Tasteline
- Konserverade vaktelägg
- Flitig, arbetsam och präktig
- O, ett fläsklägg, tänkte jag
- Ljummen vaktelägg- och laxsallad
- Osorterat
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
4 Comments:
ÅÅÅ tack Pia! Den är ju underbar!! Tänk vad livet skulle vara kul om det fanns fler flygande grisar!
Visst var den fin!
Jag har smakat baconchokladen som syns på den sidan. Inte tillräckligt mycket köttsmak, faktiskt. Platt röksmak bara.
K - sånt måste du rapportera om! :) Vad tråkigt att den smakade så. Pratade med en sommelier igår som sa att pinot noir-druvan kan smaka och framför allt dofta rått kött. Fick då en nytändning på pinot noir och ska försöka hitta ett vin där det är så.
Skicka en kommentar
<< Home