måndag, oktober 06, 2008
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Ljummen vaktelägg- och laxsallad
- Osorterat
- Pia besökaren
- Spagetti alle cozze
- Lammfest
- Välförtjänt seger
- Very dry
- Ännu inget äppelbröd
- Prao eller vad det kallas nu för tiden
- Hippie-Bourdain
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
12 Comments:
Är man en matknäppis så är man ;). Då ser man mat i det mesta (allt?)!
Gick en skrivarkurs för över 10 år sedan. Den gjorde mig uppmärksam på att jag beskrev människor i termer av potatisnäsa, korvfingrar osv.
*fnissar*
fläsklägg? för en icke matarbetande människa far tankarna åt ett helt annat håll.....
Fläsklägg à la Niki de Saint Phalle!
Frida - Och vart for dina tankar?
K - Tänk om det var det, en smyginstallation!
Tänker nog på samma sak som Frida...
Men Kristian, jag förstår inte vad ni tänker på.
Tja, full blåsa, den litet hängande formen = kissnödig. Vad vet jag, Frida kanske tänkte på något helt annat och det är bara jag som är egendomlig.
Kissnödig. *fnissar*
Min pappa gick en gång till sitt arbete med en frysetikett sägandes detta på benet(det var alltså inte meningen). Han var lärare.
Ps min pappa var tjock men inte grisrosa :)
Ti hi, vad skojsigt!
Skicka en kommentar
<< Home