Spagetti alle cozze
Mobilbild, bara så att ni vet.
Vilka fina blåmusslor Å kom hem med! Behövde nästan inte borstas och det var bara en liten rackare vi behövde slänga. Och vilken spagetti alle cozze han lagade. I korthet så här: De slutna musslorna lades i en gryta och fick en kallsup vitt vin. Vin och musslor kokade upp och fick sjuda ca 5 min. Spadet silades. Persilja, lök och vitlök frästes. Musselspadet hälldes över detta fräs och fick koka ned till ungefär hälften. Blandades med spänstig spagetti och musslorna.
Ja just ja, en bunt halverade körsbärstomater fick också koka med sista minuten.
5 Comments:
Hej hopp hoppas du mår bara bra. Tur man har sin mobilkamera i bland. Du verkar ha hunnit med massa skoj sen jag var här senast. Har haft lite mycket med mina osgrejer men nu börjar det sitta. Ha en bra vecka mvh Daniel
Jag har aldrig riktigt vågat testa musslor, men detta såg ju gott ut.
Åh, vad gott!!
Mikaela och Tania - i all sin enkelhet är detta en favoriträtt hemma hos oss.
Daniel - Kul att det börjar sitta! Håller tummarna stenhårt.
Skicka en kommentar
<< Home