tisdag, januari 27, 2009
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Spagetti Cozze
- Vilken soppa!
- Gissa vem?
- Franskt på Rue du Pont Nouveau
- Walking down the memory lane
- Nöff nöff
- En vecka klarade han att hålla sig
- Kung för en dag
- Jul i efterskott
- Blåbär med lime och myntasocker
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
4 Comments:
Hej vad kul att hitta en bra matblogg, lägger in den ppå favoriter direkt! :)
Mvh
Christoffer
Tack! Ska kika in i din vrå.
Ååååå så fin en "Fransansisko" som Farbror Allan säger, vad fin en sån kan bli i ett plastglas á la Horndal. 'ler sött'
Kommer du neråt nått, hör av dig då!!! Kramen
Jag tror faktiskt jag hörde Allan säga just så!
Skicka en kommentar
<< Home