tisdag, mars 24, 2009
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Riesling och helstekt pippi
- Rapsolja vs olivolja
- Hippie har blivit stor
- Han gör som tuppen
- Visst är det lite Bronx över vårt lunchområde i St...
- On request, mitt lammpatérecept
- Lammpatésmet, visst är den vacker?
- Apropå klassiska metoder
- Enkelhetens återkomst
- Livet och crème brûlée
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
3 Comments:
Lite mysko får man ändå lov att konstatera ;)
Ja inte är det något namn som jag skulle välja om jag skulle sälja bagels, men jag kan tänka mig att det säljer.
Bilen har precis levererat till Bagel Deli där jag är stammis. Äsh, de får gärna ha det namnet, det lättar min NY-abstinens lite.
Skicka en kommentar
<< Home