söndag, april 19, 2009
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Grön lök- och ärtsoppa
- 9 to 5
- Hej hörrni
- Vinkorkstrick
- Mysfikdöden
- Tack, tack
- Kaffenotis
- Duck Prosciutto
- När NY-abstinensen sätter in är mina ruffa hoods m...
- Riesling och helstekt pippi
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
2 Comments:
Alltid, självklart, men ibland vore det kul att gå ut själva, tillsammans och leka vuxenliv. Snart så, hoppas vi. Våra småungar har ju storasyskon och jag hoppas dee kan ta hand om vardagsservicen mellan tentorna snart. Pust. Söta,. men...
Håller med igen, det skulle vara skönt med lite vuxenliv i privatlivet nån gång. Men snart så, vi har en svärmor som snart pensioneras tex.
Skicka en kommentar
<< Home