Kvickt och mumsigt - varm kamut och kycklingsallad
Jag har inget exakt recept (tänkte inte blogga om detta) men tillagningen gick till ungefär så här; Jag kokade kamutvete för två pers. Wokade en strimlad morot och gröna bönor. Wokade strimlad kyckling. Blandade kamuten med det wokade, saltade, pepprade och strödde över cashewnötter. Hällde över en dressing bestående av olivolja, rödvinsvinäger, dijonsenap och vitlök. Blandade allt och pressade över limesaft.
5 Comments:
Ser mumsigt ut!
En kul mix vad det verkar, med många ingredienser så att allt blir som alkemi: resultatet blir nåt mer än bara summan av ingredienser.
Passar på att göra reklam för min matbok "Den musiske matlagaren", egenutgiven och ball. Se etikett på min blogg, klicka på mitt namn.
Svensson - var inne en snabbis på din blogg tidigare idag och måste säga att din profil var intresseväckande, så nu ska jag kika på etiketten också.
Å vad gott hoppas allt är bra mvh Daniel
Gott var det, detsamma Daniel!
Skicka en kommentar
<< Home