måndag, april 07, 2008

Kvickt och mumsigt - varm kamut och kycklingsallad



Jag har inget exakt recept (tänkte inte blogga om detta) men tillagningen gick till ungefär så här; Jag kokade kamutvete för två pers. Wokade en strimlad morot och gröna bönor. Wokade strimlad kyckling. Blandade kamuten med det wokade, saltade, pepprade och strödde över cashewnötter. Hällde över en dressing bestående av olivolja, rödvinsvinäger, dijonsenap och vitlök. Blandade allt och pressade över limesaft.



5 Comments:

Blogger Pernilla said...

Ser mumsigt ut!

tisdag, april 08, 2008 9:01:00 em  
Blogger Svensson said...

En kul mix vad det verkar, med många ingredienser så att allt blir som alkemi: resultatet blir nåt mer än bara summan av ingredienser.

Passar på att göra reklam för min matbok "Den musiske matlagaren", egenutgiven och ball. Se etikett på min blogg, klicka på mitt namn.

torsdag, april 10, 2008 11:30:00 fm  
Blogger Bendel said...

Svensson - var inne en snabbis på din blogg tidigare idag och måste säga att din profil var intresseväckande, så nu ska jag kika på etiketten också.

torsdag, april 10, 2008 8:10:00 em  
Blogger Daniel Roos said...

Å vad gott hoppas allt är bra mvh Daniel

söndag, april 13, 2008 3:02:00 fm  
Blogger Bendel said...

Gott var det, detsamma Daniel!

söndag, april 13, 2008 10:05:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home