tisdag, februari 03, 2009
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Petite igen
- Alla bilder som fanns i min mobil
- Spagetti Cozze
- Vilken soppa!
- Gissa vem?
- Franskt på Rue du Pont Nouveau
- Walking down the memory lane
- Nöff nöff
- En vecka klarade han att hålla sig
- Kung för en dag
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
5 Comments:
Har provat dessa korvar dom är gryma!
Mvh
Christoffer
Hej Pia en kul grej jag blev inspirerad av mjölkchokladtestet och har skapat en dessert med fem olika mjölkchokladsorter riktigt nöjd är jag med den . Sköt om dig mvh Daniel
Daniel, vad roligt! Jag MÅSTE komma och smaka!
Hej Pia, vad har du för mejladress? eller om du skickar ett mejl till mig så får jag din automatiskt./Kristina
Wow, vilka coola korvar. Det är så många ställen som jag måste utforska...snart.
Skicka en kommentar
<< Home