söndag, september 27, 2009
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Bendel gillar att det finns finsk mat hos grannen ...
- Söndagmiddag och päronpaj med smak av kastanj och ...
- Långholmen, bästa hösthänget
- Picklade vaxbönor
- Cevennerna/Languedoc
- Picklad dragon
- Morgonsurr
- Guldkantade mornar
- Där är den ju! Som jag har letat.
- Till fredagsölen på jobbet
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
2 Comments:
Du kan inte redan ha ätit upp en hel burk med inlagd dragon!
Det är 1/4-del kvar i den förra burken, men den är ganska liten så det var dags att köpa en ny. Passade även på att testa en ny sort.
Skicka en kommentar
<< Home