Ja visst är det smart. Samtidigt differentierar sig han med tillagningsmetoden, som dessutom verkligen gör bullarna goda. Och det här har han ruvat på i ett år.
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
8 Comments:
De är helt enkelt bäst.
Ja, de är helt klart grymma, de bevisar det om och om igen.
ja ja skryt bara.
Precis när jag hittat mitt drömbageri i Lund så kommer du med detta :(
(För känsliga läsare vill jag förklara att detta var ett SKÄMT :))
Det är min kommentar också. För tydlighetens skull.
Man kan göra sån lösning själv. Håller sig bra tack vare alkoholen.
Klart jag hajar att ni skämta mig aprillo. Men det är fortfarande MIN granne! :)
Ja kanske skulle man vara så fiffig att man gör en sån lösning till nästa år.
Åhh, smart affärsidé förresten att marinera ett år. Vi visste ju redan förra året att saffranspriserna var på väg upp...
Ja visst är det smart. Samtidigt differentierar sig han med tillagningsmetoden, som dessutom verkligen gör bullarna goda. Och det här har han ruvat på i ett år.
Skicka en kommentar
<< Home