fredag, november 27, 2009

I ett bageri nära mig

Mitt i saffranshamstringstider säljer Petite France lussebullar laddade med spanskt guld som har marinerat i cognac och muscovadosocker i ett år.



8 Comments:

Blogger Rebecca said...

De är helt enkelt bäst.

fredag, november 27, 2009 1:26:00 em  
Blogger Bendel said...

Ja, de är helt klart grymma, de bevisar det om och om igen.

fredag, november 27, 2009 3:03:00 em  
Blogger Jessika said...

ja ja skryt bara.

fredag, november 27, 2009 5:32:00 em  
Blogger Anna-Eva said...

Precis när jag hittat mitt drömbageri i Lund så kommer du med detta :(

(För känsliga läsare vill jag förklara att detta var ett SKÄMT :))

fredag, november 27, 2009 7:12:00 em  
Blogger Jessika said...

Det är min kommentar också. För tydlighetens skull.

Man kan göra sån lösning själv. Håller sig bra tack vare alkoholen.

fredag, november 27, 2009 8:45:00 em  
Blogger Bendel said...

Klart jag hajar att ni skämta mig aprillo. Men det är fortfarande MIN granne! :)

Ja kanske skulle man vara så fiffig att man gör en sån lösning till nästa år.

fredag, november 27, 2009 11:55:00 em  
Anonymous Anna B said...

Åhh, smart affärsidé förresten att marinera ett år. Vi visste ju redan förra året att saffranspriserna var på väg upp...

lördag, november 28, 2009 1:04:00 em  
Blogger Bendel said...

Ja visst är det smart. Samtidigt differentierar sig han med tillagningsmetoden, som dessutom verkligen gör bullarna goda. Och det här har han ruvat på i ett år.

lördag, november 28, 2009 1:12:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home