Bara sådär
Kunniga fiskhandlaren Pär-Anders (prisbelönt kock), Hav, berättar om skaldjurssäsonger på ett event jag anordnade ideellt (sept 05).
Jag gick ett varv i Hötorgshallen. Stämningen var skön där nere. Det var lite kommers så handlarna hade tid att prata med mig samtidigt som de skapade ordning i diskarna.
P.S. Är fåordig eftersom jag inte hinner något annat. Vill du fördjupa dig i hallens utbud rekommenderas en Matkaravan med Dag (se nedan).
Jag gick ett varv i Hötorgshallen. Stämningen var skön där nere. Det var lite kommers så handlarna hade tid att prata med mig samtidigt som de skapade ordning i diskarna.
P.S. Är fåordig eftersom jag inte hinner något annat. Vill du fördjupa dig i hallens utbud rekommenderas en Matkaravan med Dag (se nedan).
2 Comments:
Missförstod först rubriken. Trodde att du menade att det inte var särskilt bra, bara sisådär knappt halvbra.
Fort och fel. Du har rätt, det är klart man kan tro det. Det jag menade var "I förbifarten". Tänkte först skriva By the way men ogillar att blanda in engelska uttryck.
Skicka en kommentar
<< Home