lördag, februari 14, 2009
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Jag hakar på direkt
- Bröd
- Istället för eftermiddagskaffe
- Petite igen
- Alla bilder som fanns i min mobil
- Spagetti Cozze
- Vilken soppa!
- Gissa vem?
- Franskt på Rue du Pont Nouveau
- Walking down the memory lane
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
5 Comments:
Hemlagade maränger är bäst. Tack för tipset ska genast göra det .Och barnaise :)
Vassego!
Måste kolla in bagerierna på kungsholmen. Kul att det poppar upp nya bra bagerier! Hoppas det finns marknad för alla bara!
Hur lyckas han få till gräddbollformen? Snyggt!
Blir de genombakade ändå? Alla maränger brukar ju vara ganska platta, men dessa var mycket snyggare.
Christoffer - Hoppas samma sak om marknaden, jag tror det!
Michaela- visst är de fina,han spritsar marängerna sådana, och visst blir de genombakade.
Skicka en kommentar
<< Home