lördag, februari 14, 2009

Äggekonomi


Åke slår ofta grym bea på fredagarna, och nästan alltid gör han då också maränger på vitorna.



5 Comments:

Blogger Livet på den mörka sidan said...

Hemlagade maränger är bäst. Tack för tipset ska genast göra det .Och barnaise :)

lördag, februari 14, 2009 1:09:00 em  
Blogger Bendel said...

Vassego!

måndag, februari 16, 2009 8:37:00 em  
Blogger Christoffersmat said...

Måste kolla in bagerierna på kungsholmen. Kul att det poppar upp nya bra bagerier! Hoppas det finns marknad för alla bara!

onsdag, februari 18, 2009 11:18:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Hur lyckas han få till gräddbollformen? Snyggt!
Blir de genombakade ändå? Alla maränger brukar ju vara ganska platta, men dessa var mycket snyggare.

lördag, februari 21, 2009 9:24:00 em  
Blogger Bendel said...

Christoffer - Hoppas samma sak om marknaden, jag tror det!

Michaela- visst är de fina,han spritsar marängerna sådana, och visst blir de genombakade.

måndag, februari 23, 2009 9:02:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home